Емил Радков, братът на Краси Радков, от година и месец работи

...
Емил Радков, братът на Краси Радков, от година и месец работи
Коментари Харесай

Братът на Краси Радков работи за Илън Мъск

Емил Радков, братът на Краси Радков, от година и месец работи в Съединени американски щати за най-богатия човек в света - Илън Мъск. Българинът си партнира с компанията на милиардера - " Соларсити ". До 2019 г. Емил е бил началник в " Вивит гро " - компания за планиране нa LED технологии и новаторски планове.

. " Имам 41 американски патента, свързани с най-разнообразни услуги, само че постоянно е предизвикателство да продължаваш напред и аз не спирам ", представя себе си по-големият брат на Краси Радков. Фирмата " Соларсити " се слива с " Тесла " и през днешния ден предлага услуги за предпазване на сила в допълнение към слънчеви панели, създадени благодарение на технологията на " Тесла ".В момента Мъск е единствено член на Съвета на шефовете на компанията " Соларсити ", учредена от негови братовчеди.

От 7 януари Илън бе разгласен за най-богатия човек на планетата, измествайки създателя на " Амазон " Джеф Безос.

" Винаги съм се гордял с брат ми. Имаше интервал, в който му търсех жена, само че и това мина. Той е със седем години по-голям от мен и сега живее в Кайл, щата Тексас, Съединени американски щати ", споделя Краси Радков.Баткото на комика няма нищо общо нито с актьорското майсторство, нито с изкуството. Той е човек на точните науки сериозен академик, химик и откривател от дребен, работил е и за НАCA.

Преди да замине за Щатите, Емил гледа Краси като личен наследник. Баща им, който е следовател в Министерство на вътрешните работи, умира, до момента в който по-малкият брат е още възпитаник. Майка им, която е доктор, си отива през 1999 година

" Много желая брат ми да се задоми. Не че е свенлив, само че би трябвало някой да го побутне малко ", шегува се Радков с батко си, който е трябвало по-бързо да порасне след кончината на майка им и татко им.

" Краси беше доста палаво дете, мъчно го прибирах от улицата. Случвало се е понякога да го усмиря с някое шамарче, само че не е бил проблематичен ", споделя баткото на артиста, когато бе тост в " Шоуто на Слави " преди години. За разлика от Краси, Емил е вундеркинд, печели като на смешка и олимпиадите пo математика и химия. Обича да чете и да слуша класическа музика.Докато Краси е студент, батко му към този момент следва в Щатите. И за разлика от състудентите си по куклено майсторство във ВИТИЗ,  които едвам свързват двата края, Радков често получавал долари от Америка. Емил рядко си идва у нас, като последния път, когато братята били дружно, е за първия рожден ден на Теодор, сина на Краси. Емил заминава за Щатите през 1992 година, откакто печели аспирантура в Колумбийския университет, написа столичен всекидневник.

Първото посещаване на Краси Радков в Америка е през 1995 година, когато към момента е бил студент във ВИТИЗ. Останал 10 дни при батко си. Емо и различен път го канил да остане и за непрекъснато, само че артистът си харесвал работата при Слави Трифонов. " Защо играеш единствено простаци? ", го пита възмутено брат му, когато идва да гледа шоуто. " Играя това, което би трябвало, брат ми. Пресъздаваме фолклора ", казва през смях Краси.За разлика от брат си, комикът нямал никакво предпочитание да живее отвън България. " Брат ми тук изкарва много добра заплата, а и всички го обожават, какво повече да желае, само че аз не знам какво бих могъл да върша тук ", радва се на триумфите на брат си Емил.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР